TheBrainGroup

Is de nationale en exclusieve verdeler van het ERP software Silicon Master en boekhoudsoftware Silicon Financial.

Tevens kan TheBrainGroup u begeleiden bij het ontwerpen en ontwikkelen van gespecialiseerde maatsoftware.

Silicon Financial:

Syscom, onderdeel van TheBrainGroup, startte als pionier in de ontwikkeling van Belgische boekhoudsoftware. Eerst met Syscomacc dat 30 jaar dienst heeft gedaan en nu met de opvolger: Silicon Financial.

  • Automatisatie van verrichtingen (inclusief analytisch, afschijvingen, …)
  • ERP integratie met SiliconMaster, maar ook mogelijk met andere toepassingen
  • Investeringen
  • Aanpasbare gebruikersinterface
  • Multi legislatief
  • Aangiftes ook naar XML/Excel

Bekijk onze online folder hierboven. Je kan deze ook steeds hier downloaden of via het icoontje. Navigeren in de pdf gebeurt door in de hoeken te klikken.

Silicon Master:

TheBrainGroup is exclusieve verdeler van Silicon Master, de ERP-software ontwikkeld door Silicon Brain. Deze ERP-applicatie staat garant voor bedrijfsbrede informatica: Het stelt bedrijven in staat om de volledige administratie efficiënt en eenvoudig te managen met behulp van één enkel softwareprogramma en één gebruikersinterface.

Met andere woorden, Silicon Master is een compleet vervolg van toepassingen dat toelaat om het geheel van de beheerbehoeftes van een industrieel bedrijf te managen.

Bekijk onze online folder hierboven. Je kan deze ook steeds hier downloaden of via het icoontje. Navigeren in de pdf gebeurt door in de hoeken te klikken.

Maatsoftware:

Indien u bedrijf zeer specifieke noden heeft in de vorm van een software pakket, kan TheBrainGroup dit voor u ontwikkelen in een gecoordineerde aanpak.

maatsoftware

maatsoftware

Wenst u meer informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw functie (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Voer onderstaande beveiligingscode in:
captcha